Een timmerbedrijf in Utrecht

Het is altijd moeilijk om een goed timmerbedrijf Utrecht te vinden wanneer je deze nodig hebt voor een klus.  Tot wij de naam van De Ridder Repair kregen te horen en hier goede verhalen over hoorden. Dit is een allround timmer- en onderhoudsbedrijf en kunnen zij je helpen met allerlei werkzaamheden in en rondom je woning. 

Omdat wij van plan zijn om ons huis te verbouwen hebben wij een offerte bij dit bedrijf aangevraagd. Tevens hebben wij contact met dit bedrijf opgenomen om te kijken wat zij precies voor ons konden betekenen. 

Onze verbouwing is achter de rug

Nadat wij een tijdje in een rommeltje hebben gezeten is het resultaat daar en tegen super mooi. Het timmerbedrijf uit Utrecht heeft mooi werk afgeleverd. Zo hebben wij nu een mooie badkamer en ook de keuken is er eentje om verliefd op te worden.

Wanneer je ook van plan bent om je huis te gaan verbouwen of te renoveren, dan kan ik je het bedrijf De Ridder Repair zeker aanraden. Zij leveren heel mooi werk af en dat is te danken aan de professionele medewerkers. Zo kunnen zij ook het volgende voor je doe:

  • Wanden, plafonds, deuren en kozijnen plaatsen
  • Het maken van (inbouw)kasten op maat
  • Het maken van meubels
  • Objecten voor decoratieve doeleinden