Ga naar Bouw-Handel voor een lichtkoepel

Op een plat dak is een lichtkoepel een goede manier om zoveel mogelijk daglicht binnen te laten. De mogelijkheden zijn talloos, dus het is verstandig om voor de aanschaf eens goed rond te kijken op internet. Zoals bij Bouw-Handel de lichtkoepel specialist.


Ook voor advies

Bij Bouw-Handel kun je niet alleen terecht voor bouwonderdelen maar ook voor advies. Kom je er zelf niet helemaal uit? Zoek dan contact en informeer bij hen naar de mogelijkheden voor het installeren van een koepel.
Diverse lichtkoepels

Lichtkoepels zijn in verschillende soorten en maten te krijgen zodat er altijd wel eentje is die op jouw dak past of bij jouw wensen aansluit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rond of vierkant model of verschillende materialen. Bouw-Handel levert complete lichtkoepel sets waarbij je de koepel, de dakopstand waarmee je deze aan het dak bevestigt en de bevestigingsmaterialen inbegrepen zijn. Je kunt zowel voor de koepel als voor de dakopstand kiezen uit verschillende materialen. Denk hierbij aan acrylaat, polyester of aluminium.
Prijzen

De prijzen lopen uiteen maar als je een grotere koepel kiest, zal deze duurder uitvallen dan een kleinere. Wil je graag een lichtkoepel maar heb je niet zo’n groot budget? Dan kan een acrylaat lichtkoepel uitkomst bieden. Bouw-Handel biedt de laagste prijzen maar zie je hetzelfde artikel elders voordeliger betalen ze je het verschil in prijs retour en ontvang je ook nog eens 10% korting op je bestelling. Kijk goed wat er verkrijgbaar is zodat jij straks het meeste plezier aan de lichtkoepel beleeft.