Bubbelbad

Geniet van een jacuzzi in je eigen tuin

Wil je in je tuin echt tot rust komen? Denk dan eens aan een jacuzzi. Met een spa in je tuin kun je genieten van pure luxe. Heerlijk ontspannen in het warme water. Een jacuzzi is niet alleen ontspannend. Het heeft ook een heilzame werking op je lichaam. Je spieren en gewrichten kunnen door de jets namelijk extra goed ontspannen. Je voelt je minder gestrest en het helpt bijvoorbeeld ook bij spierpijn.

Een energiezuinige jacuzzi

JacuzziEen specialist op het gebied van wellnessoplossingen is Bodyfit. Je kunt hier terecht voor een zwembad, sauna, infraroodcabine, stoombad of spa. Standaardmodellen van bekende merken maar ook maatwerk, gemaakt in eigen productie. Op het gebied van spa’s leveren zij verschillende modellen van de meest energiezuinige spa’s. Door de speciale isolatie en afdekking blijft de warmte in de spa. Hierdoor kun je lekker genieten van het warme water zonder dat je daarvoor torenhoge energiekosten hebt.

Voeg geuren toe voor een extra wellnessbeleving

Voor een extra wellnessbeleving kun je ook speciale spa geuren toevoegen aan je jacuzzi. De aroma’s hebben een speciale werking op lichaam en geest waardoor je eenvoudig aromatherapie in je eigen spa kunt toepassen. Deze geuren zijn ook te koop bij Bodyfit, net als allerlei onderhoudsproducten.

Het onderhouden van je spa

Bodyfit spaOm lang gebruik te kunnen maken van je jacuzzi, is goed onderhoud belangrijk. De kwaliteit van het water moet goed zijn om prettig en veilig gebruik te kunnen maken van je spa. Bacteriën en vuil krijgen geen kans met een chlooroplossing en goede filters. Deze kun je direct bij aanschaf van je spa kopen in de showroom maar zijn ook achteraf eenvoudig te bestellen via de webshop.

Ben jij ook op zoek naar een jacuzzi? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Bodyfit in Zeewolde. De specialisten helpen je graag verder.