Kunststof kozijnen repareren

Kunststof kozijnen repareren

Een aantal jaar geleden, heb ik voor mijn hele woning kunststof kozijnen aangeschaft. Best wel aan de prijs, maar altijd nog goedkoper dan houten kozijnen. Houten kozijnen worden op den duur toch altijd minder. Hout moet ook regelmatig worden onderhouden en zal zeker om de twee jaar moeten worden geschilderd. Kunststof vergt alleen zo nu en dan een schoonmaakbeurt met zachte zeep om de groene aanslag te verwijderen.

Scheurtje

Tóch ontdekte ik een week geleden een scheurtje in een raamkozijn. Daar schrok ik toch wel van want ik dacht dat er nooit iets zou gebeuren met het kunststof. Ik snap ook niet hoe deze scheur is ontstaan. Eerst dacht ik nog, ik ga dit zelf even fiksen. Maar na een gesprek met mijn vrouw heb ik toch besloten om alle kozijnen te laten nakijken en de kapotte kunststof kozijnen te laten repareren.

Kunststof kozijnen repareren

Oppervlakkige beschadiging

Een oppervlakkige beschadiging kan altijd gerepareerd worden. Beter dan dat je een heel kozijn moet vervangen, want dat gaat weer in de papieren lopen. Drvinyl.nl, heeft alle expertise in huis om op vakkundige wijze de beschadigingen aan de kunststof kozijnen weg te werken. Dit bedrijf werkt met verschillende kunststof materialen waarmee de schade snel verholpen kan worden. Met meer dan 45 jaar ervaring heeft dit bedrijf een vooraanstaande plek op het gebied van kunststof kozijnen repareren. Kijk voor alle informatie op de website.