verouderde tegels

Oude tegels? Prachtige verouderde tegels bij Tegelmegashop.nl

Als u zoekt naar antieke tegels, dan zijn verouderde tegels de perfecte keuze voor u. Bij Tegelmegashop.nl bent u aan het juiste adres om deze tegels te kopen. Wij bieden een zeer breed en gevarieerd aanbod tegels aan, waaronder oude tegels. Benieuwd naar deze oude tegels? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Roermond. Hier vindt u een greep uit ons assortiment tegels, waarbij u ook de oude tegels kunt bekijken. Natuurlijk vindt u deze ook online, in onze webshop. Hier zijn alle producten voorzien van productfoto’s en alle belangrijke informatie.

Kenmerken van oude tegels

Bij de naam oude tegels denkt u wellicht aan tegels die al vele jaren oud zijn. Maar het tegendeel is waar. Oude tegels zijn eigenlijk gewoon antieke, verouderde tegels. Ze hebben een verouderde look waardoor ze voor een echte, unieke stijl creëren. Tegelmegashop.nl biedt ook verschillende oude tegels aan. Wat te denken van Portugese tegels met een vintage look, verouderde natuursteen tegels en keramisch parket gemaakt van sloophout. Mogelijkheden genoeg! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur, dan geven onze medewerkers u graag een persoonlijk advies.

verouderde tegels

Hoe kan ik oude tegels kopen?

Besloten om te gaan voor oude tegels? Prachtige verouderde tegels bij Tegelmegashop.nl kopen. Dan rest u niets anders dan het kopen van deze tegels. Dit kan zowel in onze showroom als via onze gebruiksvriendelijke webshop. Bestelt u online zorg er dan voor dat u goed weet hoeveel m2 aan oude tegels u nodig heeft. Tijdens het bestelproces maakt u onder andere de keuze tussen afhalen en bezorgen. Maakt u gebruik van onze unieke bezorgservice. Wij bezorgen niet alleen in Nederland maar ook België en Duitsland. Zijn de oude tegels op voorraad, dan kunnen wij mogelijk al op zeer korte termijn leveren. Afhalen van de bestelling kan in onze showroom in Roermond. U hoeft de tegels dan ook pas te betalen, terwijl de betaling voor het bezorgen online geschiedt.