Staat er al een winix luchtreinger bij u op kantoor?

Wij hebben altijd met een groot team van 30 personen in een kleine ruimte gewerkt. Toen de coronapandemie van zich liet horen hebben wij moeten schrappen in het aantal medewerkers dat op kantoor mag werken. Wij begrepen dat dit een ingrijpende maar begrijpelijke maatregel is die genomen moet worden om veilig te kunnen blijven werken. Met het beperkt aantal medewerkers dat mag werken op kantoor is er gekeken welke maatregelen er op het kantoor getroffen kunnen worden om veilig te kunnen werken. Wij hebben toen een werkgroep samengesteld. In deze werkgroep hebben we gekeken welke maatregelen we op kantoor zouden kunnen treffen om relatief veilig te kunnen werken. Omdat wij te maken hebben met een ventilatiesysteem in ons kantoor dat onvoldoende functioneert, hebben we besloten dat het verstandig is om een stand alone luchtreiniger aan te schaffen. We hebben daarvoor op het internet gezocht op goede stand alone luchtreinigers en kwamen op die manier op verschillende websites terecht. Nadat wij verschillende websites hebben bezocht werden we al veel wijzer over de verschillende soorten luchtreinigers. We hebben toen verder gekeken op de website luchtreiniger.nl

Een winix luchtreinger zorgt voor veel frisse lucht

Op de website hebbenn we verschillende soorten luchtreinigers kunnen vinden. Omdat er verschillende soorten zijn waaruit wij konden kiezen, hebben we eerst wat keuzes moeten maken om een geschikte luchtreiniger te vinden. We hebben van tevoren goed vooronderzoek gedaan naar de verschillende soorten luchtreinigers die er zijn. Op basis daarvan hebben we onze voorkeur laten uitgaan voor de winix luchtreinger. Wij waren op basis van het vooronderzoek namelijk van mening dat een winix luchtreinger goed aangeschreven staat. Op de website was bij de winix luchtreinger een goede productbeschrijving geplaatst. Op basis van deze productbeschrijving werd nogmaals bevestigd dat een winix luchtreinger de luchtreiniger was die onze voorkeur had. Er stonden ook duidelijke productfoto’s bij de winix luchtreinger die wij hadden geselecteerd. Omdat wij het er unaniem over eens waren dat wij een winix luchtreinger wilden, was het enkel nog het juiste formaat luchtreiniger vinden. Dit was eenvoudig gedaan doordat de website hierin makkelijk functioneerde. Toen hebben we de winix luchtreinger in de winkelwagen geplaatst en deze was met een aantal kliks eenvoudig besteld. Omdat we de winix luchtreinger nodig hadden op ons werk, hebben we deze eenvoudig kunnen verzenden op het adres van ons kantoor. We hebben de luchtreiniger uitgepakt toen deze was geleverd en troffen een kwalitatief goed product aan. We waren erg verrast over de prijs van dit product toen we het pakket uit gingen pakken en de luchtreiniger in handen hadden. Sinds een paar weken werken wij nu met een goede luchtreiniger die het werken voor ons op kantoor wat veiliger maakt.

Bent u ook op zoek naar een manier waarop uw werkomgeving een beter klimaat heeft?

Wanneer u meer wilt weten over deze winix luchtreinger of andere luchtreinigers, gaat u dan eens:

  • Naar de website luchtreiniger.nl 
  • Op deze website kijken welke luchtreiniger interessant is voor u of uw bedrijf
  • Informatie opvragen via deze website om een goede keuze te kunnen maken

Wij zijn ontzettend tevreden met de geleverde luchtverfrisser en kunnen iedereen een dergelijk apparaat adviseren op basis van onze ervaring.