Welke WINIX luchtreiniger past bij jou?

Ben jij je ook aan het verdiepen in schone lucht in je omgeving? Dit is hét artikel waar je meer informatie vindt over welke luchtreiniger je zoal kunt kiezen. Centraal staat de WINIX luchtreiniger, waarbij twee varianten aan bod komen. De WINIX ZERO en de WINIX ZERO Pro. Deze verschillende luchtreinigers hebben overeenkomsten, maar ook verschillen. We nemen je mee in deze verschillen en overeenkomsten zodat jij straks precies weet voor welke variant je het beste kunt kiezen. Weet je al wat je wilt, maar wil je jouw keuze nog bevestigd zien? Ga dan helemaal naar beneden om daar de website te vinden waar je jouw luchtreiniger kunt kopen en scan voorafgaand aan je bestelling kort de inhoud van dit artikel nog even.

De WINIX ZERO of de WINIX ZERO Pro luchtreiniger kopen?

WINIX is een van de betere merken onder de luchtreinigers. Met een van de WINIX luchtreinigers zorg je ervoor dat de lucht in jouw leefomgeving schoner is dan ooit tevoren. De lucht in iedere ruimte, van kantoor tot slaapkamer, wordt effectief gereinigd zodat jij een gezonder leven tegemoet gaat.

Of je nu de WINIX ZERO of de WINIX ZERO Pro luchtreiniger wilt kopen, een WINIX luchtreiniger is een van de betere luchtreinigers die er op de markt zijn. Dat maakt de keuze echter niet gemakkelijker, want als het niet uitmaakt of je voor een goedkopere of duurdere variant moet kiezen, blijven nog steeds beide opties open. Wordt het de WINIX ZERO of de WINIX ZERO Pro? Om het antwoord te vinden en te kiezen voor een van de twee WINIX luchtreiniger varianten, dien je de volgende vragen voor jezelf te beantwoorden:

  • Hoe groot is het te reinigen oppervlak? 
  • Wat voor stroomverbruik mag deze luchtreiniger maximaal hebben? 
  • Vind je het belangrijk dat er een viervoudige of vijfvoudige filterwerking aanwezig is?

De eerste vraag is de belangrijkste, want hoe groot is de ruimte waarin jij schone lucht wilt? De WINIX luchtreiniger kent dus twee varianten. De WINIX ZERO luchtreiniger kan tot 99 m2 aan oppervlakte reinigen. De WINIX ZERO Pro kan tot 120 m2 aan oppervlakte reinigen. Als jouw woonkamer dus groter is dan 99 m2, maar kleiner dan 120 m2, kies je voor de Pro variant. Het is iets minder gemakkelijk als je woonkamer minder dan 99 m2 groot is, dan heb je niet maar één optie: de WINIX ZERO luchtreiniger, maar ook de Pro variant. Dan komt het aan op ofwel het stroomverbruik, ofwel de filterwerking. Doorgaans geldt dat de Pro versie iets minder zuinig is dan de WINIX ZERO luchtreiniger. Vind je dat belangrijk? Kies dan voor de WINIX ZERO. Maakt dat je niet uit, dan zal je keuze afhangen van de filterwerking, viervoudig of vijfvoudig.

Voor welke luchtreiniger kies jij?

Wil jij ook een luchtreiniger aanschaffen en moet je nog kiezen tussen een viervoudige of vijfvoudige filterwerking? Dan is het goed om te weten wat deze filterwerking inhoudt. De WINIX ZERO Pro luchtreiniger heeft een voorfilter, een WINIX Cleancel, een HEPA filter (H13), een koolstoffilter en PlasmaWave ionisatie. Wat deze filters precies doen, lees je op de website van luchtreiniger.nl. De ZERO heeft er één minder, en dat is de WINIX Cleancel. Dit is een speciale coating waarmee nare geurtjes voorgoed verleden tijd worden. Vind jij dat het wel fris ruikt in huis, dan kun je prima kiezen voor de viervoudige filterwerking. Mocht je het maximale uit de WINIX luchtreiniger willen halen en ook nare geurtjes willen verwijderen, dan raden we je aan voor de Pro te kiezen. Je bestelt jouw luchtreiniger via luchtreiniger.nl.