Interieuradvies

Advies over interieur door Wortman Meubelen

Voor ons nieuwe huis wist ik niet zo goed hoe ik het beste de woonkamer kon indelen. Daarom ging ik op zoek naar een professional voor advies over interieur. Ik werd getipt door een vriendin om eens bij Wortman Meubelen te gaan kijken. Ik besloot eerst eens de showroom te bezoeken en was aangenaam verrast over de uitgebreide collectie meubelen en ik wist dat hier wel zou kunnen slagen.

Advies over interieur om meer uit jouw woning te halen

Advies over interieur Het advies over interieur bij Wortman Meubelen is vrijblijvend en zonder aankoop verplichting. Dat maakt dat je op een laagdrempelige manier advies kun inwinnen. Ze kunnen al adviseren op basis van foto’s en plattegronden. Ze geven advies over de indelen van de ruimte maar ook over de meubels zelf. Doordat ze met hun eigen specialistische blik naar de ruimte kijken, kunnen ze snel van passend advies voorzien. Ze weten waar je op moet letten en waar je rekening mee moet houden om de sfeer te creëren die jij voor ogen hebt. Natuurlijk houden ze hierbij ook rekening met jouw budget voor de inrichting.

Interieuradvies: hoe gaat dat?

Tijdens het gesprek worden eerst jouw wensen in kaart gebracht. Wat je wel en niet wilt, de sfeer en stijl die je zoekt en welke functies de ruimte moet hebben. Aan de hand daarvan worden de schetsen gemaakt. Deze worden daarna steeds verder uitgewerkt tot een 3D tekening waarmee je de uiteindelijke situatie echt kunt visualiseren.

Een afspraak maken

Wortman MeubelenOm zeker te weten dat ze alle tijd voor je hebben, kun je voor advies over interieur het beste een afspraak maken. Er zijn geen kosten verbonden aan het interieuradvies. Wortman Meubelen is gevestigd in Alphen aan den Rijn en je kunt in de showroom een afspraak maken of even contact opnemen via telefoon, mail of Facebook.