Bamboestokken kopen

WERKEN MET BAMBOE

Dunne bamboestokjes met een kleine diameter bieden ondersteuning aan planten en bloemen van broze bloemen en planten,om beter kunnen groeien en bloeien. Bamboestokken kopen , kan nu ook online: Ze zijn recht en maatvast en geschikt voor buitengebruik. Ze mogen zelfs in de grond.

Hiervoor worden meestal Tonkin stokken gebruikt, genoemd naar hun oosprong (Tonkin) in Vietnam. Afmetingen variëren van 60 cm tot wel vijf meter, uiteraard met een verschillende diameter.

Bamboestokken laten zich makkelijk verbinden met touw of bamboestokhouders. Hier mee kan je een houten constructie maken om zo grotere plantensteunen te bouwen of om een frame mee maken voor je eigen plantentuintje te overspannen met folie of een net.

CREATIES MET BAMBOE

Je zal versteld staan, maar bamboestokken kopen, is niet enkel voor de tuinliefhebber. Menig creatieveling gebruikt ze om te knutselen. Je ziet ze dan ook vaak terug in bloemstukken, maar ook in scholen en jeugdverenigingen! Denk maar aan een insectenhuisje , want bamboe is hol,, een panfluitje of een heus bouwproject!

Bamboe is een natuurproduct : veilig , veelzijdig en niet duur!