Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen? Na professionele bestrijding kun je weer rustig slapen

Als je je huis uitstekend schoonhoudt, goed ventileert en ook met enige regelmaat verwarmt, dan houd je je woning in de best mogelijke conditie. Het voordeel hiervan is onder meer dat de komst en de vorming van ongedierte hiermee zo klein mogelijk wordt gemaakt. Ongedierte in huis is namelijk hoogst onwenselijk. Natuurlijk is ongedierte er wel in verschillende niveaus en gradaties. Bedwantsen zijn daarbij niet meteen de meest gevaarlijke dieren, maar irritant en ontwrichtend zijn ze wel, vooral als ze zich daadwerkelijk in je bed nestelen. Dan is bedwantsen bestrijden door een goede ongediertebestrijder de beste stap.

Bedwantsen bestrijden

Zo pakt een professional de bestrijding aan

Als je af en toe een bedwants opmerkt, dan is dat misschien niet meteen reden om je ernstige zorgen te maken. Wanneer je echter meer bedwantsen in huis hebt dan redelijk gevonden mag worden, dan wordt het tijd om de strijd met ze aan te gaan. Dit kun je het best laten doen door een gerenommeerde ongediertebestrijder met bewezen kwaliteiten op het gebied van bedwantsen bestrijden. Goede kans dat deze dan met specifieke soorten spray aan de slag gaat, al kan een stoombehandeling ook tot de mogelijkheden behoren. Hoe dan ook mag je er vanuit gaan dat een professional wel weet af te rekenen met deze bedwantsen.

Bedwantsen bestrijden

Wat is het gevaar van bedwantsen?

Bedwantsen zijn in staat mensen te bijten, waarbij ze een klein beetje bloed opzuigen. Bij de mens zijn rode bultjes of vlekjes daarvan het resultaat. Dit kan flink jeuken, al verschilt de hoeveelheid jeuk sterk per persoon. Hiernaast is het natuurlijk geen prettig om te weten dat er bedwantsen in huis zijn, en dus mogelijk ook in je bed. Tegelijkertijd kan gesteld worden dat bedwantsen eigenlijk nooit voor acute gevaarlijke situaties zorgen. Bovendien levert een beet van een bedwants maar zelden allergische reacties op.