NHP

De beste adviseur op afstand

Gelukkig kan er via internet van alles tegenwoordig, je kunt er niet alleen producten kopen maar ook gebruik maken van bepaalde diensten of voor advies. Speciaal naar een bureau gaan of financieel dienstverlener voor bijvoorbeeld een hypotheek is niet nodig, bij NHP kun je prima terecht voor een adviseur die je op afstand kan helpen. Door met de adviseur contact te hebben per telefoon of chat heb je altijd je adviseur binnen handbereik, voordeel is ook dat je een vaste adviseur hebt die van je situatie af weet.

Niet alleen voor hypotheken

Een NHP adviseur is er niet alleen op het gebied van een hypotheek, ook andere diensten kan informatie en advies over gegeven worden. Over je pensioen en wat je kan doen als je een tekort dreigt te hebben aan het eind van je loopbaan, heb je ooit een gouden handdruk gehad en wil je deze nu beleggen om meer geld te maken? De adviseurs staan klaar om je te helpen met allerlei vraagstukken die je hebt over financiële kwesties. Zes dagen in de week zijn ze bereikbaar, om jou te helpen de goede keuze te maken voor nu en je toekomst.

NHP

Ook voor persoonlijke zaken

Bij een overlijdensrisicoverzekering komen veel persoonlijke dingen kijken, waarom moet je verzekering nodig en hoe ga je deze regelen. Een adviseur van NHP kan je precies vertellen waarom je deze verzekering moet hebben, vaak in combinatie met een hypotheek. Persoonlijke betrokkenheid en advies is een van de belangrijkste dingen van de adviseur, zeker als het gaat om verzekeringen die je liever niet met een wildvreemde bespreekt. Door de professionele aanpak van het bedrijf voel je altijd dat je overal over kunt praten, en natuurlijk advies over kunt vragen. Ook voor het vergelijken van hypotheken en verzekeringen ben je aan het juiste adres.