takken lamp

Een aparte takken lamp

Nooit eerder had ik een takken lamp gezien. Nu heb ik mijn woning er vol mee hangen. Deze zijn namelijk allemaal zo apart, dat ik erbij het zien al verliefd op ben geworden. Via de webshop van www.decoratietakken.nl ben ik op deze site terecht gekomen. Deze webshop is een onderdeel van Knoops Decoratietakken in Someren. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het telen van kronkelwilgen/decoratietakken. Hiermee maken zij de mooiste decoratie stukken. Veel van deze mooie modellen worden verkocht op deze site, echter is dat sinds twee jaar. 

Zodra je op deze site gaat kijken zie je veel leuke mogelijkheden, allemaal gemaakt van takken. Hier heb ik leuke dingen vandaag gehaald en zeer leuke ideeën opgedaan.  takken lamp

Een takken lamp zelf maken

Lijkt het jou leuk om zelf aan de slag te gaan met deze takken, geef je dan op voor een workshop. Je gaat dan aan de slag om zelf een fraai model te maken van deze mooi takken. De kosten hiervan zijn ongeveer € 37.50 en daarbij zit een drankje en een hapje in begrepen. Ook voor het materiaal wordt gezorgd.

Een goede vriendin van mij was jarig en daarvoor wist ik in eerste instantie niet wat ik voor haar verjaardag kon geven. Toen ik op deze site las van de mogelijkheden om een workshop met een high tea te organiseren, wist ik het wel. Meteen een paar vriendinnen uitgenodigd om mee te gaan.

Het was een zeer geslaagd cadeau om te geven en de workshop was erg leuk om te doen. Tevens heb ik nu weer een mooie lamp in mijn woning hangen. Deze keer heb ik die zelf gemaakt met het materiaal wat wij tijdens de creatieve dag kregen. takken lamp