bouwbedrijf Eindhoven

Een bouwbedrijf in Eindhoven zoeken

Van plan om een verbouwing te gaan doen, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar bouwbedrijf in Eindhoven. Natuurlijk is dit voor mensen die in of in de omgeving van deze stad wonen en niet voor mensen die aan de andere kant van het land wonen. Ook wij waren op zoek naar een bedrijf die voor ons een dakkapel kon plaatsen. De plannen hadden wij al lang, alleen nog geen geschikte kandidaat gevonden, die deze plannen uit kon werken.

Gelukkig is daar inmiddels verandering in gekomen en hebben wij een bedrijf gevonden, waar wij heel veel goede resultaten van hebben gehoord.

bouwbedrijf Eindhoven

Goed bouwbedrijf in Eindhoven

Ons gezin is aan het uitbreiden en daarom is een extra slaapkamer zeker een must. Verhuizen is voor ons geen optie en daarom wilden wij van de zolder een slaapkamer maken. Eerst dachten wij aan een groot zolder raam. Je hebt dan wel extra licht in deze ruimte, maar niet echt meer ruimte. Bij vrienden hadden wij het resultaat gezien van een dakkapel. Zag er erg mooi uit en je krijgt er meer ruimte door.

Via 040klusbedrijf hebben wij een offerte aangevraagd. Dit bedrijf staat hier in de omgeving bijzonder goed aangeschreven en daar wilden wij ook wel mee in zee. De offerte kregen wij snel terug en het voorstel sprak ons bijzonder aan. Meteen een afspraak gemaakt en niet veel later werd er al aan onze dakkapel begonnen.