Eindelijk de fauteuil Eames

Je wilt niet weten hoelang ik al zit te smachten naar de fauteuil Eames. Wat mij betreft een van de beste merken op dit moment met een geweldige uitstraling en duurzame materialen. Ik zocht er al een tijdje naar op het internet maar kon niks vinden, ja, alleen via het buitenland, maar dan betaal je ook flink meer voor de verzendkosten. Goed, ik maakte er op een gegeven moment een dagtaak van en op een dag kwam ik Daamen Interieur tegen. Daar hadden ze mijn oh zo geliefde fauteuil Eames! Ik heb ze meteen gebeld, alsof ik hem die dag meteen al in huis wilde hebben! Eigenlijk wilde ik dat natuurlijk ook wel, maar ik had nog niet echt de ruimte om dit zo een twee drie te regelen. Enfin, ik belde met ze en ze konden er een voor mij reserveren. Ze waren ook erg blij volgens mij dat ik er zo’n liefde voor had.

Showroom bezoek

Niet veel later ging ik bij ze langs om de fauteuil Eames eens in het echt te bekijken. Ik wist niet wat ik zag, een echte parel. Ik had mijn man maar meegenomen, want die moest er natuurlijk ook mee instemmen. Ook hij vond hem mooi, wat ik eigenlijk eerst een beetje spannend vond, maar het klopte allemaal precies. Ik keek hem aan en hij zei: je wilt hem he? Ik knikte volop ja en we besloten hem direct in de showroom te bestellen. Niet veel later werd hij bezorgd en nu zit ik heerlijk op mijn nieuwe fauteuil blogs te typen.