Maak kennis met Euro manchetten & Compensatoren!

Op zoek naar onderdelen voor lichttechniek? Dan ben je bij Euro manchetten & Compensatoren aan het juist adres. Deze toonaangevende producent van luchttechniek en flexibele verbindingen heeft een breed assortiment en helpt je graag bij het vinden van de juiste materialen en onderdelen.

Euro manchetten & CompensatorenOver Euro manchetten & Compensatoren

Euro manchetten & Compensatoren is al 30 jaar actief in verschillende branches. Zij hebben een uitgebreid assortiment op het gebied van: 

  • Manchetten
  • Compensatoren
  • Leidingtechniek
  • Belading
  • Luchtverdeelslangen
  • Filtertechnieken

Innovatie en productontwikkeling staan hoog in het vaandel. Het bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe technologieën en doen hier uitgebreid onderzoek naar. Op de website kun je de case studies bekijken. Het is interessant om de artikelen te lezen. Het werkgebied bestaat uit zowel het binnen- als buitenland. De focus ligt vooral op de Benelux, maar er staat een uitbreiding naar deelmarkten in Europa, Amerika en zelfs Oceanië op de planning!

Vraag een offerte aanEuro manchetten & Compensatoren

Uiteraard kun je eerst een offerte aanvragen, het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Dit kun je online aanvragen via het contactformulier. Je voert jouw naam en contactgegevens in, jouw vraag en zij nemen dan contact met je op. In een persoonlijk gesprek bespreken jullie de wensen en wordt er gekeken waarmee het bedrijf jou van dienst kan zijn. De deskundige medewerkers doen er alles aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zij zijn natuurlijk ook bereikbaar via de telefoon of de mail. Neem dus nu een kijkje op de website en ontdek het assortiment. Per product kun je uitgebreide informatie en foto’s vinden. Wil je graag meer informatie en/of advies, dan kun je direct op de pagina zelf aangeven dat je graag contact wilt. De overzichtelijke website en de logische verdeling in categorieën zorgen ervoor dat je zeker snel kunt vinden wat je zoekt.