Elektrisch-platdakraam

Fakro dakraam

Fakro is gespecialiseerd in het produceren van daken van top kwaliteit. Dit houdt in dat je bij Fakro terecht kan voor alle zaken die te maken hebben met daken. Fakro biedt een breed assortiment aan daken die terug te zien is in de collectie. Aan de andere kant getuigt de samenwerking met andere gerenommeerde architecten bureaus, aannemers en bouwbedrijven van een enorme staat van dienst in de bouw industrie met de dakbouw als specialisatie. In dit artikel zullen we het hebben over dakramen en wel over de dakramen van Fakro. Voordat we naar de verschillende dakramen van Fakro gaan kijken, moeten we eerst weten wat een dakraam is. Een dakraam kan omschreven worden als een venster dat ingebouwd kan worden in een schuine dak. Dakramen aanbrengen is dus een unieke manier om je huis een andere look te geven. Er zijn verschillende soorten dakramen. Zo heb je het tuimeldakraam, elektrisch dakraam en uitstapdakraam. Allemaal varianten die op hun eigen manier een andere uitstraling en werking hebben op het geheel. Alhoewel er verschillende dakramen zijn, gaat kwaliteit als een rode draad door een Fakro dakraam van welke soort dan ook. Een Fakro dakraam staat voor kwaliteit en biedt gegarandeerd ambiance en stijl aan ieder huis. In de volgende paragraaf zal ik meer vertellen over de verschillende soorten dakramen.

Vast platdakraamZoals eerder gesteld is een Fakro dakraam een van kwaliteit en duurzaamheid. Een variant van een Fakro dakraam is het tuimeldakraam. Het Fakro tuimeldakraam is door zijn speciale eigenschappen haast overal te hanteren. De Fakro tuimeldakraam is ingekaderd met een tuimelas in het centrum van het kozijn en onder bediening die ervoor zorgt dat het geheel allemaal eenvoudig en makkelijk te bedienen is. In situaties waarbij je meer licht wil toelaten is een tuimeldakraam de beste optie, door een hoog dakraam toe te passen. Dit gemak kan u goed gebruiken onder allerlei situaties zoals werken en slapen. Een andere variant van een Fakro Dakraam is het elektrische dakraam. De Dakraam beschikt over speciale eigenschappen zoals het hebben van een kettingsmotor. Het elektrische dakraam kan gezien worden als een raam die meegaat met de hedendaagse technologie omdat het helemaal in het kader gezien kan worden in een woning waarbij de smarthome principe hoogtij viert.

Het elektrische dakraam heeft een aaneenkoppeling voor een elektrische binnen- en buitenzonnewering. Een andere type van een Fakro dakraam is de uitstap dakraam. Het Fakro uitstap dakraam biedt een perfecte mix tussen de thermische eigenschappen en lichtinval die een veilige toegang biedt tot het dak. Dit laatste zorgt ervoor dat het onderhoud op een eenvoudige manier kan geschieden. Een unieke eigenschap van het tuimeldakraam is dat het voor een platte dak en een hellende dak gebruikt worden. Het tuimeldakraam opent schuins tot wel 90 graden en is ontworpen met een gasveermechanisme. Zoals je kan merken vormt passie en kwaliteit de voornaamste ingrediënten die ingezet worden om een Fakro dakraam klaar te krijgen voor iedereen die wil gaan voor een speciale afwerking van zijn huis. Indien er gekeken wordt naar kwaliteit dan is een Fakro dakraam het beste om voor te gaan.