Huis huren Breda

Vorig jaar had ik besloten dat ik huis huren Breda wilde realiseren. Ik dacht “Breda is een grote stad met veel woningen, dus daar staat veel te huur en vind ik zo iets”, maar dat bleek toch even tegen te vallen.

Huurhuis Breda

Er stond inderdaad wel redelijk wat te huur in Breda, maar de huizen die ik mooi vond waren of te duur of al weg. En de woningen met de juiste huurprijs en die nog wel beschikbaar waren, stonden in de mindere wijken van Breda en daar wilde ik, als vrouw alleen, niet wonen. Eigenlijk had ik het een beetje opgegeven en maar besloten om in de omgeving van Breda te gaan zoeken naar een huurhuis of wellicht een appartement te zoeken in plaats van een huis. Maar toen kwam ik Klikvoorwonen.nl tegen en dat veranderde een heleboel!

Zoektocht ging opeens snel

Op de site van Klikvoorwonen.nl zag ik huisjes in Breda voor de juiste prijs in de juiste wijk. Ik heb wat reviews gelezen en die waren positief! Daarna heb ik besloten om het te proberen. Ik heb mezelf ingeschreven en gereageerd op een huisje dat mij het meeste aansprak. En wat er toen gebeurde, kon ik niet geloven… Ik mocht gelijk gaan kijken! Ik was door het dolle heen. Toen ik het huisje zag, was ik verkocht: hier wilde ik wonen! En tot op de dag van vandaag woon ik hier met heel veel plezier. Als ik ooit nog een andere woning zoek, dan ga ik zeker weer op deze site kijken!