overkapping

In het najaar nog genieten van je tuin

Over het algemeen genomen kun je in Nederland een aantal maanden per jaar genieten van je terras en de tuin. Met een overkapping bij je terras zorg je ervoor dat je veel langer kunt genieten van je tuin, maar dat is niet alles want het staat ook elegant als je terrasoverkapping hebt van Metalura. Naar wens breidt je deze zo uit tot een complete tuinkamer met verwarming, wil je echt luxe uitstralen dan zijn er zelfs modellen waarbij er led licht is ingebouwd. Wat wil je nog meer?

overkapping

Bepaal zelf het klimaat

Met een smart overkapping kun je in de zomer een beetje spelen met de temperatuur, wordt het te warm dan is het mogelijk om de de schuiframen die de terrasoverkapping bezit open te doen. Wil je het helemaal goed doen dan zijn er ook zonweringen verkrijgbaar voor onder de glazen schuiframen, je kunt dan ook in de schaduw zitten als het echt te warm wordt. Met deze producten vergroot je het comfort zodat je nog meer en langer gebruik kunt maken van je aanwinst in de tuin.

Maak van je overkapping een complete kamer

Je kunt zelf bepalen wat je comfortabel en mooi vind in je tuin, is het de bedoeling dat je alleen droog zit bij een spatje regen of wil je in de winter ook genieten van de prachtige natuur? Met Metalura kun je kiezen wat jij comfortabel vindt, de experts kunnen je voorzien van deskundig advies over de verschillende soorten die er mogelijk zijn. Of je nu een rijtjeshuis hebt of een vrijstaande villa, voor iedere tuin is er een oplossing mogelijk waarbij je tuin en de overkapping tot zijn recht komt.