MINOLTA DIGITAL CAMERA

Naar de woonwinkel

Het is zaterdag en samen met je partner sta je dan eindelijk in de woonwinkel. Volgende week zaterdag is het namelijk zo ver. Jullie zijn 25 jaar getrouwd en houden een groot feest. Vrienden, familie en kennissen zullen komen om deze bijzondere dag met jullie te vieren. Tijdens een high tea zullen er sketches gedaan worden. En misschien dat tante Mien voor jullie gaat zingen. De hapjes en de drankjes zijn geregeld, maar voor de aankleding van het feest staan jullie nu hier. De details zullen alles helemaal af gaan maken.

De bedoeling is om met decoratie jullie woonkamer en tuin te transformeren in een echte feestruimte. Ballonnen en slingers zijn er genoeg. Maar de stoelen en tafels kunnen nog wel wat versiering gebruiken. Eigenlijk mag alles onder handen genomen worden, om het er zo feestelijk mogelijk uit te laten zien. Het is belangrijk om zorg te dragen voor eenheid. En dan zo gezellig en levendig mogelijk. Om alles op elkaar af te stemmen, hebben jullie besloten om een woonwinkel te bezoeken. 

Feestelijke aankleding slaagt in de woonwinkel

In de woonwinkel zijn jullie op de beste plek om het feest in zijn geheel te kunnen optuigen. Verschillende soorten lampjes om op te hangen of de staande lamp aan te kleden. Hier vind je ook verschillende soorten tafelkleden. Hiermee vind je misschien net die kleur en stijl, die voor samenhang en eenheid zorgt. En wat dacht je van waxinelichtjes op de tafel plaatsen in eenvoudige leuke houdertjes. Wellicht doe je een idee op, waar je zelf nog mee aan de slag kan. Dit feest kan niet meer stuk.