Draag bij aan een betere toekomst

Nul op de meter

Een Nul op de meter woning maken, dat wilt iedereen toch? De afkorting hiervan is NOM en dat wil zeggen dat een gezin geen gebruik meer hoeft te maken van een energieleverancier. Dit kan heel veel geld per jaar schelen en daar doe je het juist voor. Om jouw woning ook NOM klaar te maken, kan je hiervoor een VolThera Plug&Play systeem aanschaffen. Dit systeem heeft een twee-in-een-oplossing. Hiermee is op elk zonnepaneel een zonnecollector geplaatst. Hiermee is het mogelijk om van ieder vierkante meter dak oppervlakte zowel stroom als warmte te krijgen. Op deze manier haal jij het beste uit de zon!

test de 0 op de meter

Haal het maximale rendement uit jouw dak

Om erachter te komen hoeveel je per jaar kan verdienen, is het mogelijk om jouw rendement te berekenen. Op de website van Voltera kan je een test doen om te kijken hoeveel het op kan leveren. Tevens kan je hier meteen zien welk systeem het beste voor jouw situatie geschikt is.

Draag bij aan een betere toekomst

Zowel bij nieuwbouw huizen, maar ook bij bestaande woningen is het mogelijk om deze plug te installeren. Voor een tijd terug hebben wij dit ook aangeschaft. Wij zijn enorm op onze onkosten gaan letten en het viel op dat de energieleverancier steeds duurder werd. Ondanks onze kinderen het huis uit waren, bleven de kosten hetzelfde. Dit kwam niet omdat wij zoveel verbruikte, maar meer om het feit dat alles zo duur werd.