serre

Optimaal genieten van de tuin

Wanneer je zolang mogelijk wilt genieten van de tuin, is een serre ideaal om in je tuin te plaatsen. Met de serre verleng je als het ware de woonkamer, tot een schitterende overdekte plaats in de tuin. Door gebruik te maken van een glazen wand aan de voorkant, kun je zowel zomer en winter van je tuin genieten. In de zomer schuif je de wand eenvoudig open tot je een overkapping overhoudt, in de winter maak je er een complete comfortabele tuinkamer van.

Aan je woning of vrijstaand

De aluminium serre van Verasol.nl kun je zowel vrijstaand, als aan je woning monteren. Op een zeer eenvoudige maar stijlvolle manier creëer je wel meer ruimte om te leven, zowel zomer als winter kun je er gebruik van maken. In de winter kun je door middel van een terrasverwarmer de ruimte lekker warm houden, en met vrienden of familie er een drankje drinken of dineren met zijn allen. Voor de zomer zijn er ook diverse opties zoals zonwering of prachtige led verlichting voor je tuinkamer.

Serre

Voordelen van aluminium

Er is voor de bouw van een serre niet voor niets voor het materiaal aluminium gekozen, je kunt er grote overspanningen mee bereiken en het is zeer sterk materiaal. Voordeel hiervan is dat je geen staanders hoeft te gebruiken, je hebt dus een mooi uitzicht naar je tuin wat niet verstoord wordt. Ook niet wanneer je een glazen schuifpui of glazen elementen laat monteren, of je overkapping nu open of dicht is je hebt een mooi ruim zicht de tuin in.