plantenbak

Plantenbak in verschillende soorten en maten

Bent u al jaren aan het tobben voor de indeling van uw tuin? Mist u een eye cather maar weet u niet precies wat u mist? Het zou goed kunnen dat een plantenbak voor uw tuin dé eye catcher kan zijn die u al jaren zoekt. Bij Tuinwaardig bieden zij u verschillende soorten en maten plantenbakken aan tegen betaalbare prijzen. In de afgelopen jaren is het brede assortiment steeds verder uitgebreid en heeft u een ruime keuze in verschillende soorten plantenbakken die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Door een plantenbak toe te voegen aan uw tuin kunt u verschillende hoekjes creëren, een natuurlijke scheiding maken in uw tuin maar ook een prachtige blikvanger creëren waar u prachtige bloemen, bomen en struiken neer kunt zetten. Door een plantenbak van Tuinwaardig toe te voegen aan uw tuin bent u verzekerd van een prachtige blikvanger waar u jaren plezier van zult beleven! 

plantenbak

Cortenstaal plantenbak 

Bij Tuinwaardig heeft u een ruime keuze uit verschillende plantenbakken. Zo kunt u kiezen uit cortenstalen plantenbakken en houten plantenbakken. Beide plantenbakken creëren een unieke sfeer aan uw tuin en voorzien uw tuin van een multifunctioneel product. Een cortenstaal plantenbak kunt u herkennen aan de roestkleurige staalsoort waar in de loop van de tijd verschillende kleuren roest doorheen zullen komen door de weersinvloeden van buitenaf. Een cortenstaal plantenbak staat bekend om zijn authentieke vintage look en de robuuste en industriële uitstraling. Cortenstaal is een metaallegering dat bestaat uit ijzer en hieraan zijn koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom toegevoegd. De cortenstalen plantenbak wordt ongeroest, in een grijze metaalkleur aangeleverd. Door de weersinvloeden veranderd de stalen plantenbak en in de loop van de tijd zal de plantenbak van cortenstaal verkleuren naar een roest bruine kleur. 

Houten plantenbak 

plantenbak

Naast het aanbieden van een cortenstaal plantenbak beschikt Tuinwaardig ook uit een ruime voorraad houten plantenbakken in verschillende soorten en maten. Tuinwaardig werkt met verschillende houtsoorten. Zij maken prachtige, op maat gemaakt houten bloembakken van douglas hout, meranti hout, mahonie hout, eikenhout en bankirai hout. Zo heeft u een ruime keuze en is er voor ieder wat wils Een plantenbak van Tuinwaardig staan bekend door zijn 100% Nederlands vakmanschap. Alle plantenbakken van Tuinwaardig zijn uniek doordat zij stuk voor stuk handgemaakt worden. Zo ontstaat er keer op keer een unieke houten plantenbak. De plantenbakken van Tuinwaardig staan garant voor een stevig en duurzaam product die ook jarenlang mee zullen gaan.