Poortopener

Poortopener aanschaffen

Onlangs hebben wij een mooie poortopener gekocht. Via het bedrijf Geran is het mogelijk om dit te kopen. Hier is een zeer groot assortiment te vinden, waaruit je een keuze kan maken. Je kan hier zeer mooie hekwerken vinden en dit is allemaal online aan te schaffen.

Dit bedrijf bestaat al vele jaren, vanaf 1993 en is in een kleine schuur begonnen. Hier werden poorten, hekken, maar ook klein constructiewerk gemaakt. De ruimte waar het allemaal was begonnen heeft inmiddels plaats gemaakt voor een groot magazijn. Rond het jaar 2000 is dit bedrijf gestopt met het produceren van hekwerken.

Poortopener

Poortopener en andere onderdelen

Tegenwoordig is het mogelijk om een mooi hekwerk aan te schaffen. Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren hebben inmiddels hun weg naar het bedrijf Geran gevonden. Online is het mogelijk om zeer mooie hekwerken, of onderdelen te kopen. Ook wij, als particulier zijnde hebben inmiddels dit bedrijf gevonden. Sinds kort zijn wij de eigenaar van een zeer mooie woning geworden, met een lange oprijlaan. Omdat wij graag het overzicht willen houden wie er in onze tuin kan komen, hebben wij hiervoor een zeer mooi hek laten maken. Een hek die wij, vanuit ons huis, kunnen openen. Met de hulp van een camera kunnen wij zien of wij het hek wel of niet moeten openen, wanneer er iemand heeft aangebeld.

Zeer mooi en makkelijk

Wij hebben gekozen voor een hydraulische poortopener Combi. Dit pakket bestaat uit verschillende onderdelen, waarmee je makkelijk het hek open en dicht kan maken. Deze kan je uitbreiden met diverse snufjes en daar hebben wij dan ook gebruik van gemaakt. Want er hangt een camera bij dit hek, waarmee wij de mensen zien staan en tevens hebben wij ervoor gekozen om een kentekenherkenning camera te plaatsen. Voordeel is wanneer wij voor ons hek komen te staan deze automatisch open of dicht gaat.

Poortopener

Diverse mogelijkheden

Geran is een bedrijf waar je diverse mogelijkheden hebt om jouw tuin, erf of bedrijfsgrond kan afzetten met een fraai hekwerk. Zodra je op de website gaat kijken kan je diverse projecten zien. Met prachtige foto’s en uitleg zijn deze hier te bewonderen. Hierdoor zijn wij ook aan ons systeem gekomen. Lekker makkelijk een hek die wij ook via onze mobiel kunnen openen. Er zijn hier zoveel mogelijkheden te vinden en misschien een mooi model voor jouw woning of bedrijf.