Pvc vloeren Diemen

Pvc vloeren Diemen

Veelzijdige vloeren waar u een leven lang plezier van heeft

Zoekt u een mooie, nieuwe en stijlvolle vloer voor in uw huis in Diemen? Wat dacht u dan van een mooie pvc vloer? Dit is een veelzijdige vloer die veel luxe uitstraalt en vele andere handige voordelen met zich meebrengt. Pvc past bij eigenlijk iedereen. Waarom denkt u? Dat vertellen we u hieronder.

Vloer voor elk interieur in Diemen

Het verschil is eigenlijk niet met het blote oog te zien als het gaat om een houten vloer of een natuurstenen vloer. Qua pvc vloeren is er een ruime keuze aan kleuren, stijlen en dessins. die allemaal levensecht lijken. Door dit grote aantal mogelijkheden passen pvc vloeren in Diemen in vrijwel ieder interieur. U kiest hierbij eenvoudig de persoonlijke touch waarmee u uw interieur bijzonder maakt.

Wat is er typerend voor pvc vloeren?

Pvc is de afkorting van polyvinylchloride. En dat is momenteel één van de meest bekende en meest gebruikte kunststoffen. Wat de pvc vloer typeert, is dat ie bestaat uit verschillende lagen van kunststof. De toplaag heeft een dessin van bijvoorbeeld een houtlook of marmer. Dat maakt pvc vloeren een zeer goed alternatief voor bijvoorbeeld laminaat, parket of natuursteen.

Voordelen van pvc

Pvc heeft veel aantrekkelijke voordelen. Pvc:
  • heeft een lange levensduur
  • is eenvoudig in onderhoud
  • goed combineerbaar met vloerverwarming
  • is geluiddempend
  • is vochtbestendig

Pvc leggen is klikken of plakken

Pvc vloeren zijn op twee manieren te leggen. Dat kan door te klikken of te plakken. Gebruikt u de zachte flexibele stroken? Dan kunt u de pvc vloer aan elkaar klikken. Met dit systeem is de vloer eenvoudig mee te verhuizen. Bij plak pvc is dat een ander verhaal. Bovendien moet plak pvc op een geëgaliseerde vloer gelegd worden. Maar dan heeft u wel een zeer strak en onweerstaanbaar mooi resultaat. Ook is een plakvloer van pvc beduidend dunner dan de klik pvc vloer.

Zelf leggen of laten leggen

Bent u een beetje handig? Dan kunt u ervoor kiezen een pvc vloer zelf te leggen. Zeker met een klikvloer kunnen de meeste mensen wel overweg. Bent u bang dat u het toch niet netjes genoeg voor elkaar krijgt? Of heeft u gewoon niet zoveel tijd beschikbaar om de vloer zelf te leggen? Dan kunt u dit ook door een professional laten doen. U bespaart daarmee veel tijd en u weet zeker dat de vloer vakkundig en strak in uw woning komt te liggen.

Pvc vloer in Diemen kopen

Bent u overtuigd van de voordelen en de prachtige uitstraling van deze soort vloerbedekking? Kies dan ook een vloer uit de prachtige collectie pvc vloeren die in vele winkels verkrijgbaar zijn of ga daarvoor naar een vloerspecialist bij u in de regio. Meer blogs over wonen lezen? Klik op deze link voor ons blogoverzicht.