Sanispecials is de website voor al uw producten in huis

Bent u aan vernieuwing toe van uw huis of moet er iets vervangen worden in bijvoorbeeld badkamer, keuken of toilet? Sanispecials heeft de beste producten van de mooiste merken in hun assortiment. Sanispecials heeft wel meer dan 300.00 producten waarvan 100.00 al meteen leverbaar. Besteld u voor 17:30 dan heb je het meestal de volgende dag al in huis.

Voor inspiratie kunt u onze showroom is Rosmalen bekijken, daar staan vriendelijke medewerkers altijd voor u klaar.

Eigen ervaring bij Sanispecials

Na goed zoeken kwam ik op de site van Sanispecials terecht, ik wou graag een nieuwe douchecabine en aantal andere producten voor me nieuwe badkamer. Ze hadden een ruim aanbod aan producten met uitstekende prijzen. Ik zag al meteen een douchecabine die al mijn behoeftes voldoet. Ik heb paar mooie producten besteld en kreeg de meeste de volgende dag al geleverd. Ik kon meteen aan de slag! snel later kwam de rest binnen. Ik ben geen kei in monteren dus werd het voor mij gedaan. zeer uitstekende service en zeer vriendelijk. Ik raadt iedereen zeker Sanispecials aan.

Contact en informatie

Hulp nodig of vragen? Bij Sanispecials staan 24/5 voor u klaar! Op de website kunt u contact opnemen met de klantenservice.