Sierbeton heeft een groot assortiment bloembakken

Als je de natuur wat dichter bij huis wilt brengen moet je beslist eens kijken naar de webwinkel van Sierbeton, met een groot assortiment bloembakken. Die heeft bloembakken in nagenoeg elk formaat en van vele verschillende materialen. Er zijn bloembakken van natuursteen, beton, hout, piepschuim en polymeerbeton. In zo’n groot assortiment bloembakken vind je altijd wel een bloem- of plantenbak voor jouw planten. De bakken kunnen in de tuin, of de oprit, op het balkon en in huis worden neergezet. Alle bloembakken zijn vorstbestendig, dus je hoeft er niet mee te slepen als het in de winter vriest.

Betonnen bloembakken

Sierbeton heeft een groot assortiment bloembakken, waaronder veel betonnen bloembakken. Die zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Betonnen bloembakken zijn in diverse kleuren leverbaar en in een groot aantal formaten. Een grote betonnen bloembak op de oprit is ideaal, want dat ziet er mooi uit, en zo’n bak kan ook niet worden gestolen vanwege zijn enorme gewicht. Je moet er bij een betonnen bloembak rekening mee houden dat de planten wat vaker water nodig hebben. Dat komt doordat beton meer water opneemt dan bloembakken van natuursteen of hout.

Kiezen uit een groot assortiment bloembakken

Als je naar een winkel met een groot assortiment bloembakken gaat is de kans groot dat je de bakken uitzoekt op basis van kleur en afmetingen. Maar dan kan het resultaat tegenvallen, want niet alle bloembakken zijn geschikt om buiten te gebruiken. Sommige materialen zijn erg gevoelig voor mosvorming. Als je die bakken op een vochtige plek neerzet heeft dat als consequentie dat je ze regelmatig moet schoonmaken. Voor elke bloembak geldt: let goed op de afvoer van overtollig regenwater om te voorkomen dat de planten verdrinken. Je kunt nog veel meer tips voor het gebruik van bloembakken vinden op de site van Sierbeton.