Wilt u uw woning voorzien van moderne meubels?

Mijn ouders wonen al ruim twintig jaar in een mooie twee onder een kap woning in Emmen. Hiervoor hebben ze altijd in het huis gewoond waar ik en mijn broers zijn opgegroeid. Maar dit huis was ruim twintig jaar geleden te groot om met z’n tweeën in te wonen. Vandaar dat ze destijds zijn verhuisd naar het huis in Emmen. Wat wel ongewijzigd is gebleven zijn de meubels. De meubels die mijn ouders in hun huis hebben staan zijn nog dezelfde als waar ik ooit mee ben opgegroeid. Deze meubels zijn daarom ook best wel versleten en heel erg gebruikt. Mijn ouders vonden dit zelf ook zeker niet meer mooi en daarom hebben ze mijn hulp ingeschakeld. Ze willen nieuwe moderne meubels zonder gaten en andere gebreken. Wel vond ik het heel lastig want mijn ouders zijn nogal kieskeurig over dit soort dingen. Het liefste had ik ze meegenomen naar een woonwinkel zodat ze alle meubels in het echt konden zien en voelen van wat voor soort materiaal ze gemaakt zijn. Dit was bovendien ook veel beter geweest omdat mijn ouders op die manier ook even op een bank hadden kunnen zitten zodat ze weten hoe dat is. Het is namelijk best wel lastig om voor bejaarde mensen over het internet te zien wat goed is. Maar dit was dus helaas niet anders doordat mijn ouders niet meer zo mobiel zijn. Ik ben daarom maar opzoek gegaan op het internet naar moderne meubels. Ik ben op die manier terechtgekomen bij de site smellink-wonen.nl. Op deze site zijn ontzettend veel mooie moderne meubels te vinden. Ik heb mijn ouders van alles laten zien op de computer en zo hebben we uiteindelijk een keuze kunnen maken voor een aantal meubels. Deze hebben we daarna gelijk besteld.

Mooie moderne meubels

Het duurde niet lang voordat de meubels binnen waren, iets wat mijn ouders erg fijn vonden. Ze waren namelijk nogal nieuwsgierig en ook wel een beetje gespannen over hoe de meubels er in het echt uit zouden zien. Gelukkig waren ze er erg blij mee. Wat fijn is aan deze site is dat er erg veel verschillende meubels te vinden zijn die allemaal wel in hetzelfde genre zitten. Zo zijn alle meubels wel echte design meubels met voornamelijk een moderne uitstraling. Ook is het fijn dat de foto’s van de meubels erg goed en duidelijk zijn genomen. Zo konden mijn ouders goed inschatten of iets bij hun paste of niet.

Echt een aanrader voor mooie design meubels

Ik ben erg blij dat mijn ouders tevreden zijn met hun nieuwe moderne meubels. Ik ben ook erg tevreden met de site van Smellink wonen. Hier heb ik duidelijke foto’s kunnen laten zien aan mijn ouders en mede daarom hebben wij een goede keuze kunnen maken. Als u ook opzoek bent naar nieuwe meubels dan raad ik u aan om;

  • de site eens te bezoeken
  • de verschillende meubels goed te bekijken
  • bij twijfel of vragen kunt u altijd langs komen in de showroom

Ik hoop dat u net zo tevreden bent als ik!