BAG Data

Als je in het bezit wenst te komen van BAG Data, bezoek dan de website Geocap.nl. Daar lukt het je namelijk wel om de benodigde gegevens snel binnen te halen. Bij Geogap weet je zeker dat je steeds de meest recente vorm binnen haalt, want elke maand worden de gegevens vernieuwd door het Kadaster.

Bijzondere bestanden die technische kennis vragen

BAG Data binnenhalen via het Kadaster is lastig. Zij werken namelijk met bijzondere bestanden die technische kennis vragen wil je ze kunnen downloaden. Via Geogap echter kom je wel snel in het bezit van de gegevens. Behalve Bag Data kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een BGT-dump en zo biedt Geogap heel veel meer.

Beschik snel over altijd actuele informatie

Met Bag Data krijg je een database dump van de meest actuele verse die beschikbaar is van deze Basisregistratie Adressen en Gebouwen. Kies je ervoor om de gegevens via Geogap te downloaden, dan beschik je snel over actuele informatie als per adres de postcode, de straat en het huisnummer net als de huisletter een eventuele toevoeging aan het huisnummer, de woonplaats en de gemeente. Het is heel simpel, download je tegen betaling de gegevens, dan is er voor ieder adres het ID van het adresseerbare object voor jou beschikbaar. Dus ook lig- en standplaatsen. Ook gekoppelde panden worden aangegeven, net als de status van een pand en het bouwjaar ervan.

Kijk wat Geogap nog meer voor je kan betekenen

Surf maar eens naar Geogap.nl en zie wat deze door het Kadaster verzorgde service nog meer voor je kan betekenen. Geogap kan je in zo goed als alle gevallen maatwerk bieden en er is rekening gehouden met het feit dat jij als klant de gegevens moet kunnen downloaden zonder al te veel technische kennis. Bovendien wordt allesbehalve de hoofdprijs gerekend als je kiest voor Geogap.