Kadastrale kaart

Op kadastralekaart.com krijg je als het ware de gegevens van het Kadaster online gepresenteerd. Je zoekt gemakkelijk naar perceelsgrenzen en voor jou interessante objecten via een eenvoudige zoekfunctie en alleen het bekijken van de zeer gedetailleerde luchtkaart van ons land is de moeite waard. Je kunt eenvoudig zoeken op basis van postcode, adres en plaatsnaam. Je zoomt vervolgens gemakkelijk in en uit op de kaart.

Helder beeld hoe de perceelsgrenzen precies lopen

De kadastrale kaart komt tot stand op basis van de meest recente gegevens van het Kadaster. Alles wat je op kadastrale kaart dus ziet, is altijd de meest recente informatie. Je krijgt een helder beeld over hoe perceelsgrenzen precies lopen. Via kadastralekaart.com zie je de percelen en de grenzen nauwkeurig liggen en je kunt er eveneens voor kiezen de bebouwingslaag aan te zetten. Doe je dat, dan krijg je de panden uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen helder in beeld. Je kunt je via kadastralekaart.com aanvullend abonneren op een aantal diensten zoals je ook bepaalde producten los aan kunt schaffen. Of beter: die kun je tegen betaling downloaden. Dit kun je na betaling direct doen.

Neem extra diensten tegen betaling af of wordt abonnee

Aanvullende diensten die je tegen betaling af kunt nemen zijn bijvoorbeeld de kadastrale kaart met maatvoering, vergunningsrapporten van een bepaald gebied, het kadastrale kaart rapport, een kadastrale kaart met luchtfoto rapport, eigendomsinformatie en informatie over de hypotheek die nu op een bepaald pand rust. Zo kom je er achter wie nou eigenlijk eigenaar van een bepaald pand of een perceel is en bij wie de zakelijke rechten liggen. Je krijgt inzicht in de hypotheek die op een pand zit, mits de informatie bij het Kadaster bekend is. Hoewel zeer nauwkeurig en actueel, kunnen geen rechten aan de getoonde kaarten ontleend worden. Houd er wel rekening mee.