Makelaar

De liefde van Marcel van Hooijdonk: Huizen en motoren

Marcel van Hooijdonk heeft naast zijn vrouw nog een grote liefde in zijn leven, namelijk huizen. Hij richt zich met name op leegstand in grote steden. Veel winkelpanden staan al tijden leeg, terwijl er aan woonruimte een flink tekort is. Hij probeert gehoor te geven aan deze vraag door deze panden op te kopen en ze nieuw leven in te blazen. Op die manier helpt hij mensen in allerlei situaties, denk bijvoorbeeld aan jonge gezinnen of studenten, aan prettige woonruimte.

De liefde voor vastgoed

Marcel ziet in een pand meteen kansen, ook als het om een oud en vervallen pand gaat dat grondig moet worden gerenoveerd. In Nederland heeft hij in verschillende steden panden gekocht en volledig gerenoveerd. Deze woningen worden vervolgens verhuurd, en in een later stadium soms weer verkocht. Op deze manier heeft Marcel van Hooijdonk grote bekendheid gekregen in het land.

Altijd streven naar tevreden huurders

Bij het opkopen en renoveren van panden voor de verhuur heeft Marcel van Hooijdonk altijd voor ogen dat de huurders tevreden moeten zijn. Daarom doet hij ook altijd zijn uiterste best om van een pand iets moois te maken. Een oud bedrijfspand omtoveren tot betaalbare huurwoningen is één van zijn passies waar hij graag zijn tijd in steekt. Als het pand klaar is kunnen de huurders er meteen in trekken om er hun eigen plek van te maken. Hier haalt Marcel van Hooijdonk zijn voldoening uit.