De liefde van Marcel van Hooijdonk: Huizen en motoren

Makelaar

Marcel van Hooijdonk heeft, naast zijn vrouw, twee liefdes in zijn leven, namelijk huizen en motoren. De liefde voormotoren bracht hem grote roem in Nieuw Zeeland. Hier had hij een bloeiend bedrijf in custom made motorcycles die over de hele wereld werden verkocht. Van heinde en verre kwamen liefhebbers naar zijn bedrijf omdat ze alleen van Marcel van Hooijdonk een motor wilden kopen. Een motor die geheel op maat was gemaakt en afgesteld, zodat de klant er direct op kon wegrijden.

De liefde voor vastgoed

Naast motoren houdt Marcel van Hooijdonk er een tweede liefde op na, namelijk die voor vastgoed. Marcel ziet in een pand meteen kansen, ook als het om een oud en vervallen pand gaat dat grondig moet worden gerenoveerd. In Nederland heeft hij in verschillende steden panden gekocht en volledig gerenoveerd. Deze woningen worden vervolgens verhuurd, en in een later stadium soms weer verkocht. Op deze manier heeft Marcel van Hooijdonk grote bekendheid gekregen in het land.

Altijd streven naar tevreden huurders

Bij het opkopen en renoveren van panden voor de verhuur heeft Marcel van Hooijdonk altijd voor ogen dat de huurders tevreden moeten zijn. Daarom doet hij ook altijd zijn uiterste best om van een pand iets moois te maken. Een oud bedrijfspand omtoveren tot betaalbare huurwoningen is één van zijn passies waar hij graag zijn tijd in steekt. Als het pand klaar is kunnen de huurders er meteen in trekken om er hun eigen plek van te maken. Hier haalt Marcel van Hooijdonk zijn voldoening uit.