pergola

Geniet van je woning en je tuin

Een ruimte buiten is altijd fijn om te zitten, je kunt er een mooie en comfortabele ruimte van maken om te zitten. Eventueel met leuke bloemen en planten, om er optimaal van te genieten. Door het plaatsen van een pergola, kun je deze ruimte creëren in je tuin. Een heerlijke ruimte die je eventueel beschermd tegen regen, zodat je langer kunt genieten van je prachtige tuin. Naar wens kun je er ook een echte tuinkamer van maken met zijwanden en aan de voorkant een glazen pui.

pergola

Voor elke budget een model

Je hoeft voor een pergola bij Verasol geen bergen geld te hebben, voor elk budget is er een passend model beschikbaar. Niet voor niets zijn de drie groepen in het leven geroepen, om iedereen de kans te geven om ervan te kunnen genieten. De Greenline is perfect voor een beperkt budget, Profiline is wat luxer uitgevoerd en heeft meer mogelijkheden, Cibe is het neusje van de zalm op het gebied van de pergola. Welk model je ook kiest, zijn zijn alle drie vervaardigt van aluminium.

Eenvoudig uit te breiden

De verschillende modellen van een pergola zijn eenvoudig uit te breiden tot echte tuinkamers, met de verschillende opties maak je er echte kamers van in de tuin om zowel zomer als winter te kunnen genieten. Heerlijk om in de zomer in een open ruimte te zitten, die je ook af kunt sluiten als het minder mooi weer is. Zelfs voor de winter zijn er luxe accessoires beschikbaar zoals een terrasverwarmer, wat is er nu fijner ook in de winter te genieten van je tuin?