matras 180x220

Lekker de ruimte in bed

Vind je het lekker om ruimte en comfort te hebben als je met je partner in bed ligt, dan is een matras 180×220 voor je bed lekker ruim. Draait je partner zich om dan hoef je niet bang te zijn dat je partner uit het bed valt, en omgekeerd is dit natuurlijk ook zo. Ook bij dit matras heb je de mogelijkheid om het comfort zelf te kiezen, kies je voor latex, traagschuim of pocketvering, speciaal voor personen tot 150 kg. Geniet van een goede nachtrust met je partner om samen fit wakker te worden.

matras 180x220

Materialen van topkwaliteit

Bij het vervaardigen van het matras 180×220 is gebruik gemaakt van de beste materialen, alle materialen voldoen aan de eisen die de EU daar aan hebben gesteld. Over het comfort hoef je niet in te zitten, de combinatie van materialen en kwaliteit garanderen je een goed comfort. Of je nu 65 of 135 weegt, bij perfecthomeshop.eu vind je altijd een matras wat bij je past. De goede ondersteuning zorgt dat je lichaam tijdens de nacht krijgt wat het nodig heeft. 

Altijd perfecte ondergrond

Of je nu een lattenbodem hebt of een vlakke ondergrond voor het matras 180×220, je hebt altijd voldoende ondersteuning. Een vlakke ondergrond is lekker stevig, een boxspring dempt tijdens de slaap. Bij een lattenbodem is de luchtcirculatie perfect, hierdoor heb je altijd een matras wat de perfecte temperatuur is. Het is wel goed om erop te letten, dat de afstand tussen de latten niet meer bedraagt dan acht cm. Hiermee voorkom je dat het matras tussen de bodem in gaat zitten.