vanheckbadkamers

Maak zelf een luxe badkamer

Net als alle andere ruimtes in je woning, kun je een badkamer zowel een luxe als eigentijdse uitstraling geven. Laat je badkamer leven met een schitterend badkamermeubel van vanheckbadkamers, gemaakt met de hand van het mooiste eikenhout wat er is. Hout is een natuurlijk materiaal wat leeft, door de warmte en vocht krijgt je meubel unieke kenmerken. Van ieder meubel is er maar een, een exact zelfde exemplaar vind je in de showroom.

De kleine elementen van een badkamer

Een badkamer inrichten gaat niet alleen over een houten badkamermeubel, of dat schitterende inbouw bad wat je hebt gezien bij vanheckbadkamers. De kleine accessoires in je badkamer bepalen voor een groot deel ook de sfeer, handgrepen voor je meubel of een mooie lamp die je op kunt hangen. Maar ook het houdertje van de zeep, kan bepalend zijn bij je meubel. Wat je ook zoekt, in de webshop vind je naast de standaard produkten ook de kleine accessoires om de badkamer echt stijlvol af te maken.

Besteedt aandacht aan een accessoire

In de meeste gevallen besteedt men erg veel aandacht aan het kiezen van een badkamermeubel of bad, maar worden de accessoires een beetje vergeten. Men koopt wel even snel de verlichting of de houder voor het stukje zeep. Toch is het belangrijk om daar ook tijd en aandacht in te steken, een accessoire kan je badkamer een heel andere sfeer geven. Een verkeerde lamp kan ervoor zorgen dat de badkamer koud en kil wordt, terwijl deze juist de warmte aan moest geven.