Seniorentelefoon maakt telefoongebruik makkelijker

Heeft u moeite met de kleine toetsen op een reguliere telefoon of kunt u het scherm van uw mobieltje niet meer goed zien? Dan is de seniorentelefoon de uitkomst voor u!

De seniorentelefoon is een eenvoudig toestel speciaal gemaakt voor ouderen die niet met een normaal mobieltje om kunnen gaan door verschillende redenen. De seniorentelefoon heeft een duidelijk toetsenbord met grote en duidelijke toetsen zodat u makkelijker iets kan typen. Ook het display is een stuk makkelijker af te lezen. Bovendien heeft de seniorentelefoon ook een spraakfunctie en is de seniorentelefoon voorzien van een direct geheugen zodat u meteen een bepaald nummer kunt bellen. Daarmee geeft de seniorentelefoon ook een goed gevoel van veiligheid aan de gebruiker. Tenslotte is de seniorentelefoon ook geschikt voor gebruik in combinatie met een gehoorapparaat.

De seniorentelefoon is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen bij Worldwide Vision uit een vaste telefoon maar ook een mobiele telefoon. Zo is er bij Worldwide Vision altijd een seniorentelefoon die bij u past!

Worldwide Vision biedt een ruim assortiment aan aangepaste telefoons voor senioren, blinden, slechtzienden en slechthorenden. Voor een smartphone voor senioren is meer kennis en ervaring nodig dan voor een zeer eenvoudig senioren mobieltje. Daarnaast is het klassieke bureaumodel erg populair onder senioren. Wat het beste bij u past, hangt af van uw wensen en eisen. U kunt altijd contact opnemen met een van de vriendelijke en behulpzame medewerkers om uw vragen te laten beantwoorden.

Verschillende soorten seniorentelefoons

  • Bureautelefoons
  • Draadloze telefoons
  • Mobiele telefoons