Waar zet jij je droogbloemen neer?

Met de droogbloemen groothandel die steeds meer groeit, is het super logisch dat er steeds meer vragen in iemand opkomen. Een van die vragen is: stel dat je van de droogbloemen groothandel koopt, waar zet ik je ze dan neer? Net als verse bloemen, om het zo maar even te noemen, staan de droogbloemen overal wel echt goed en mooi. Maar om echt jouw bouquet zijn volledige potentie te geven zijn er een paar dingen waar je goed op kunt letten. Hierbij een paar handige, simpele en nuttige tips die kunnen helpen met de plaatsing van jouw nieuwe, droge bloemen.

De Gouden Tips

Dus, je hebt dat boquet uitgezocht en je weet precies waar ze moeten staan- maar is dit wel de beste plek? Lees deze tips en kijk of het past bij de plek die jij in gedachte had.
Nummer 1: Kijk naar de kleuren. Welke kleuren zijn er in de omgeving van waar jij ze wilt plaatsen? Als jouw muur bijvoorbeeld groen is, en je daar groenige droogbloemen neerzet, vallen de bloemen helemaal weg. Zorg ervoor dat je hierop let!
Nummer 2: Zet ze neer op een plek waar je vaak bent. Als je jouw bloemen hebt gekocht, wil je er natuurlijk van genieten. Plaatst ze daarom in de kamer waar je het vaakst bent in je huis.

Vergeet niet te genieten!

Deze tips zijn natuurlijk alleen maar richtlijnen. Als jij de perfecte plek hebt voor jouw droogbloemen, is dat de beste plek voor ze. Speel ermee! Droogbloemen zijn anders dan verse bloemen. Ze gaan veel langer mee. Verplaatst daarom soms je bouquet van ruimtes, van plek in een ruimte, zodat je er om de zoveel tijd met een nieuwe blik naar kan kijken. Het idee van de bloemen is langdurig genieten- dus doe dat dan ook. Veel geniet plezier!