Wij helpen u een handje

Woning-ontruimingservice is een gewaardeerd bedrijf, gespecialiseerd in woningontruiming door het hele land. Zoekt u ons? Dan staan we overal ten alle tijden voor u klaar. Sinds het begin van 2005 verzorgen wij vakkundige woningontruiming in relatief brede zin van het woord. Wij verzorgen namelijk ook andere dingen naast boedelruiming, namelijk speciale ontruiming en bijzondere schoonmaak behoren ook tot onze specialisaties. Eigenlijk komt er amper een situatie voor die voor als onbekend is.

Een vervuilde woning kan meerdere oorzaken hebben. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken:

  1. Ernstig verzameldwang (ook wel hoarders genoemd)
  2. Zware verwaarlozing
  3. Plaats delict
  4. Plaats lijk vinding ( bloed, lijk vocht, intense stank)
  5. Dieren, ongedierte etc.

In veel van de gevallen komen bewoners of betrokken in een situatie waarin ze liever zelf niet verkeren. Helaas is dit wel soms het geval en schaamt diegene ervoor hoe zijn of haar woning eruit ziet. Uiteraard is dit begrijpelijk, maar wij kunnen u vertellen dat het echt niet nodig is. Woning-ontruimingservice heeft in de afgelopen jaren alles wel al voorbij zien komen. Wij weten daarom ook (helaas) welke oorzaken ten grondslag kunnen liggen aan een ernstig vervuilde woning.

Woning-Ontruimingservice biedt een discrete, maar zeer praktische en menselijke oplossing voor dit soort situaties. Samen met u maken wij een plan van aanpak om het de ontruiming van het huis aan te pakken.

Ook zijn wij beschikbaar voor andere soort klussen. Zo kan het zijn dat men al te oud voor de woning is en op zoek is naar een praktischere woning. Seniorenverhuizing is ook een specialisatie binnen onze organisatie. Het kan best een ingrijpende situatie zijn, maar ook in dit geval kunnen wij de zorg uit handen nemen. Zo hoeft u in ieder geval nergens meer over na te denken tijdens zo’n situatie.