Bevestigingsmateriaal speciaal voor het monteren van golfplaten

Een golfplaten dak is vooral geschikt voor de wat kleinere gebouwen, zoals bijvoorbeeld een schuurtje of een fietsenhok. Voor het plaatsen van een golfplaten dak, zijn speciale golfplaatbouten op de markt verkrijgbaar. Dit zijn bouten met zeskantige kop en een steel die gedeeltelijk is voorzien van houtdraad. Onder de kop vind je een speciale constructie (een sluitschelp) die zorgt voor waterdichtheid. De gemakkelijkste werkwijze is eerst voorboren met een 5 mm dikke houtboor en daarna de golfplaatbouten erin monteren.

Het assortiment golfplaatbouten bij Bevestigingsexpert.nl

Bevestigingsexpert.nl verkoopt allerlei golfplaatbouten van uitstekende kwaliteit.

Zij verkopen drie soorten: elektrolytisch verzinkt, thermisch verzinkt of RVS A2.

Verzinken is een bepaalde manier van slijtvast te maken; RVS betekent niets meer dan roestvrij staal. RVS A2 is de meest gangbare manier om staal te beschermen.

Een golfplaatbout is voorzien van een afdekkap, heeft een diameter van 7 mm, en varieert in lengte van 110 mm tot 170 mm.

Heb je hulp nodig?

Door gebruik te maken van de zoekfilters op de website, vind je gemakkelijk wat je zoekt. Kom je er toch zelf niet uit of wil je graag een deskundig advies? Dan kan je Bevestigingsexpert.nl gratis bellen op werkdagen tussen 09:00en 16:00 uur of je stuurt ze een e-mail. Binnen 24 uur wordt je e-mail beantwoord.

Waarom Bevestigingsexpert?

  • Het uitgebreide assortiment
  • De hoge kwaliteit
  • Deskundigheid op zowel technisch gebied als op het gebied van wetgeving
  • Een goed advies door veel kennis er ervaring
  • Vakkundigheid en een snelle service