Zoekt u een mooie opslagruimte in Zeist?

Ik heb nu al een aantal jaren een eigen bedrijf en ik steek echt al mijn tijd en moeite in mijn bedrijf. Ik vind mijn werk wel heel erg leuk en ik geniet elke dag er weer van om weer lekker aan het werk te kunnen gaan. Ik heb nu dus een aantal jaren een eigen kleding winkel in Utrecht en ik vind het echt geweldig werk. Ik ben elke dag bezig met fashion en styling en ik heb echt mijn droombaan wat ik als kind altijd al wilde hebben. Het enige ding is dat ik binnenkort een paar maanden op reis ga, omdat ik nu zoveel heb verdiend dat ik mijzelf wel een wereldreis gun. Ik heb voor de reis nu ongeveer acht maanden ingepland, maar ik weet eigenlijk al dat ik langer weg ben. Ik heb nu alleen nog een plek nodig waar ik al mijn kleding in op kan slaan dat uit de winkel komt, want ik vind het zonde om dat allemaal weg te gooien. Ik kan namelijk het pand wel behouden, maar ik ben de enige die in de winkel zelf werkt. Ik woon in Zeist en ik besloot dus opzoek te gaan naar een opslagruimte in zeist. Ik had eigenlijk gelijk door dat een opslagruimte in zeist helemaal niet zo makkelijk te vinden was, dus ik besloot maar op het internet te gaan kijken om zo een opslagruimte in zeist te kunnen regelen. Na een tijdje gezocht te hebben naar een opslagruimte in zeist kwam ik op de site easybox.nl terecht en ik was meteen zo ontzettend enthousiast. Op deze site kon ik wel een mooie opslagruimte in zeist krijgen en ik had gelijk het idee dat ze bij dit bedrijf alles heel goed zouden regelen. Ik besloot wel even te bellen om mijn vragen te kunnen stellen over de opslagruimte in zeist, want ik had een paar dingen die ik eigenlijk wel even moest weten. Ik werd gelijk erg goed geholpen door een hele vriendelijke medewerker en ze had heel veel verstand van de opslagruimte in zeist en ze heeft al mijn vragen gelijk beantwoord. Ik vind het altijd fijn als de werknemers van een bedrijf zelf ook precies weten wat ze aanbieden, want dan krijg ik altijd gelijk de indruk dat de klant bij dat bedrijf echt op nummer één staat. Ik kan niet wachten tot ik op reis ga.

Ik heb via deze site een opslagruimte in Zeist geregeld

Ik ben nu ongeveer twee maanden op reis en ik ben er heel erg van aan het genieten. Ik kan zo erg genieten, omdat ik zeker weet dat al mijn kleding veilig is opgeborgen. De opslagruimte in zeist was heel erg ruim en alles was gelukkig allemaal veilig, zodat er niks gestolen zou worden.

Ik ben heel erg blij dat mijn kleding op een veilige plek is opgeborgen

Heeft u ook interesse, dan kunt u:

  • Even naar de site easybox.nl surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Bellen voor meer informatie

Ik ben erg tevreden over de service van dit bedrijf