Verschillende maten dekbedovertrekken

Maten dekbedovertrekken? De ene mens is langer dan de ander en de ene is breder dan de ander. Dit is een gegeven en daar kan je niks aan veranderen. Wat je wel kan doen is passende dekbedovertrekken kopen die perfect voor jou zijn. Smulders Textiel heeft een enorme collectie aan dekbedovertrekken en deze zijn allemaal in verschillende maten. Je kiezen uit de breedte die je wilt hebben en je kan kiezen uit de lengte die je wilt hebben. Verder kan je ook kiezen uit de kleur die je zoekt en wat voor een patroon je wilt hebben. Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende merken waar ze over beschikken en de prijs van het dekbed. Door deze keuzes in te geven krijg je het perfecte dekbed voor jou.

maten dekbedovertrekken

Veel meer dan alleen dekbedovertrekken

Smulders Textiel heeft veel meer dan alleen dekbedovertrekken. Ze hebben namelijk ook hoeslakens in verschillende groottes, kleuren, soorten, breedtes, materialen en prijzen. Daarnaast hebben ze ook nog matrasbeschermers, kussenslopen, lakens, dekbedden in verschillende types, hoofdkussens in verschillende maten, spreien en deken, een hele aparte collectie aan kinderproducten, speciale artikelen voor de kerst. strandlakens, badtextiel, merken, sierkussen, keukentextiel en duurzame oplossingen met een duurzaamheidskeurmerk. Dit keurmerk krijgen alleen bedrijven die hun duurzame producten van grondstof tot aan werkomstandigheden op een rijtje hebben.

Waarom kiezen voor Smulders Textiel

Wij beschikken over alle maten dekbedovertrekken! Als je bij Smulders Textiel je bestelling voor 1 uur ‘s middags besteld heb je deze dezelfde dag nog in huis. Als deze bestelling meer dan 50 euro is wordt de verzending volledig gratis. Ze hebben 13000 producten van de beste merken op voorraad staan om gelijk te bezorgen aan jou. Als je niet helemaal tevreden bent met je bestelling kan je deze binnen 30 dagen weer retourneren. Tot slot krijg je via de klantenservice persoonlijk advies.